Fotoclub-competitie 2017-02-21T15:09:44+00:00

November 2016 Clubcompetitie met het thema ‘Energie’

Ook dit jaar hebben we dezelfde werkwijze toegepast als in de vorige twee jaren: in  groepjes steeds een stapeltje foto’s van een andere tafel bespreken, beoordelen en de meest aansprekende foto uitzoeken. Na de pauze werden de gekozen foto’s weer op tafel gelegd om met elkaar de uiteindelijke winnende foto uit te kiezen.

November 2015 Clubcompetitie met het thema ‘Het Moment’

Ook dit jaar heeft Michiel de Ruiter het beoordelen van de clubcompetitie begeleid en hebben we dezelfde werkwijze toegepast als in de vorige twee jaren (in  groepjes steeds een stapeltje foto’s van een andere tafel bespreken en daarna een discussie in de grote groep).
Van te voren was het ‘Het Moment’ als volgt beschreven:
1. Gebeurtenis: feit, voorval, gebeuren
2. Tijd: ogenblik, tijdstip, tel, uur, poosje
3. Gelegenheid: aanleiding, kans, mogelijkheid
Toch ontstond er vaak een discussie of een foto wel voldeed aan het thema. Zeker als het om foto’s in de natuur ging.