Lid worden 2017-01-05T21:07:48+00:00

Heb je een fotocamera? Wil je er meer mee doen dan af-en-toe een plaatje schieten? Wil je meer weten over het maken van ‘mooie’ foto’s? Leren hoe een stijlvolle portretfoto wordt gemaakt of hoe je een sfeervol landschap vastlegt? Misschien wil je ook weten hoe een foto bewerkt kan worden op de computer om uiteindelijk tot een mooie afdruk te komen. Fotoclub “De Bloembollenstreek” biedt je de mogelijkheid om vragen te stellen. Met elkaar kunnen we inspiratie opdoen en aan het werk gaan met onze hobby fotografie.

De fotoclub is er voor iedereen: beginner of gevorderde, man of vrouw, jong of oud, analoog- of digitaalwerkend. Voordat je besluit om lid te worden, nodigen we je graag uit om op een aantal club- of werkgroepavonden de sfeer te komen proeven. Zo kun je kijken of onze club iets voor je is. Je hoeft uiteraard voor deze avonden geen contributie te betalen. De activiteitenagenda kan je HIER aanklikken. Bel vooraf even naar onze voorzitter of secretaris.

Fotoclub “De Bloembollenstreek”
Clublokaal: ’t Onderdak, Gouverneurlaan 40 in Sassenheim
Voorzitter: Hans Twilt, 06 11394235
Secretaris: Kees Guldemond, 06 18884696

Lidmaatschap: € 85,- per jaar
Bankrekening ING, nummer:  NL36 INGB 0004 5266 53 t.n.v. Vereniging Fotoclub de Bloembollenstreek, Hillegom

Aangesloten bij de Bond van Nederlandse Amateur-Fotografenverenigingen.

Als je elders een cursus fotografie volgt, bij de volksuniversiteit b.v., is het lidmaatschap van onze fotoclub ideaal om door te groeien, ervaringen uit te wisselen en om meningen te kunnen horen van medefotografen.

Wil je lid worden van deze fotoclub, download dan het onderstaande inschrijfformulier, vul het in en stuur het formulier per mail aan de Secretaris, Kees Guldemond, info@fotoclubdebloembollenstreek.nl

Aanmeldigsformulier (MS Word)

Aanmeldigsformulier (PDF)

Opzeggen.

Mocht je helaas besluiten je lidmaatschap op te zeggen, dan dien je dit via mail te sturen naar de secretaris.
Opzegging kan slechts geschieden tegen het einde van het boekjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier weken.