Photoshop Elements 2017-01-05T21:07:49+00:00

Het gebruik van Photoshop Elements is niet meer weg te denken uit de club. Deze werkgroep zorgt ervoor dat veel van de technieken worden uitgelegd. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een beamer, zodat je op een groot scherm kunt volgen wat en hoe het programma werkt. De inbreng van je eigen problemen en vragen over het gebruik van Photoshop Elements wordt gestimuleerd, waardoor deze werkgroep aan de wensen van individuele leden kan tegemoet komen.
De leden van deze werkgroep beschikken over een basiskennis van het programma Photoshop Elements.
De werkgroep Photoshop Elements komt één maal per maand op een dinsdagavond bijeen.

Op foto klikken voor Nieuwspagina Elements Op foto klikken voor Fotogalerie-pagina Elements